Geen wedstrijdwijzigingen en afgelastingen.

Begeleidend schrijven jeugdteams:
Update 08-07-2017

Update 18-07-2017

Trainingsschema

Veldindeling Trainingen

Update 29-07-2017

Speeldagenkalender Senioren
Seizoen 2017-2018

Gemonde kleurt rood en wit. Fantastisch om te zien dat de kledinglijn van V.V. Irene zo goed ontvangen wordt. Ook bestellen? Klik hier voor het bestelformulier en hier voor de specifieke wasvoorschriften (bestelling, bij Hans Mornout, graag contant betalen).

Vrijdag 20 oktober 2017, Aanvang: 19.30 uur

Kaartavond, Rikken en Jokeren

Zaterdag 21 oktober 2017, Aanvang: 09.30 uur

Brouwerij Bezoek Schinnen (L)

Leden en vrijwilligers vanaf 18 jaar.

Donderdag 26 oktober 2017, Aanvang: 20.00 uur

Darten

Vrijdag 03 november 2017, Aanvang: 19.30 uur

Kaartavond, Rikken en Jokeren

Programma beker-wedstrijden jeugdteams:

Zie, www.voetbal.nl

We zijn als Jeugdcommissie de afgelopen weken weer druk bezig geweest met de nieuwe indeling voor onze jeugdteams in het komende seizoen. Nu deze definitief is, zijn we ook op zoek gegaan naar voldoende leiders en trainers voor de verschillende teams. Over het algemeen is deze zoektocht goed geslaagd, maar toch hebben we nog een aantal dringende vacatures:

• Trainer(s) voor de MO19-1 (MA1) en MO17-1 (MB1) combinatie
  • Trainer(s) voor de JO13-2 (D2)

Indien deze vacatures niet ingevuld worden kunnen de JO13-2, JO15-1 en de MO19-1/MO17-1 maar één dag in de week trainen.Hopelijk kunnen we met jullie hulp ervoor zorgen dat het niet zover hoeft te komen.

Ervaring is geen pré, je zult door onze nieuwe technisch jeugdcoördinator Rien den Otter goed begeleid worden in het geven van de trainingen of het leiden van het team op zaterdag.

Ben of ken jij iemand die met een enthousiaste groep kinderen/jongeren aan de slag wil gaan om er een prachtig seizoen van te maken bij een bruisende vereniging?

Neem dan voor de vacatures bij de JO17-1, JO15-1 en JO13-1 contact op met Marc Habraken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-54941799.

Voor de vacature bij onze enthousiaste meiden kun je contact opnemen met Letty Tuinman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-53756780.

• Lokhoff
  • Xenox

In deze functie plan je de wedstrijden opnieuw in die afgelast zijn (het competitie programma van onze jeugd wordt door de KNVB ingepland). Ook plan je eventuele oefen-wedstrijden en toernooien in, in overleg met leiders. Daarnaast maak je deel uit van de jeugdcommissie waarin maandelijks overleg plaats vindt over onze jeugdafdeling.
Ben jij de ondersteuning die wij zoeken stuur dan een mailtje naar n.schellekens@vvirene.nl of neem contact op met Niels,
06-83597308.

- Trainer(s)/Leider(s) voor de JO17-1