Veldindeling Trainingen

Vrjdag 16 november 2018

Vrijdag 30 november 2018

Vrijdag 14 december 2018

Klik hier voor beker- en oefenprogramma senioren 2018-2019.

Beker-wedstrijden; zie www.voetbal.nl

De thuiswedstrijd van Irene tegen OVV ’67 begon met een een gevaarlijke kans voor Owen van Lith. Vlak daarna wordt er een schijnbaar correct doelpunt afgevlagd. Irene gaat door en krijgt meer kansen. Een vrije trap van Jorick de Vos zeilt maar net over.
Een paar minuten daarna komt OVV er gevaarlijk uit en daaruit volgt een 1 op 1 kans die goed wordt gepakt door keeper Patrick van Osch. Even later breekt Irene uit en volgt er een prachtige volley van weer Jorick de Vos die net over gaat.
Mats Davids geeft een paar minuten later een mooie steekbal vanaf het middenveld op Owen van Lith en die opent de score.

Even later volgt er een mooie voorzet die wordt gecontroleerd door Owen van Lith en die legt hem terug op Jorick de Vos die hem strak in de kruising schiet.
OVV krijgt een penalty na een overtreding van Irene in de 16. De penalty wordt benut wat de ruststand op 2-1 brengt.

De 2e helft begint rustig op gang te komen en het duurt even voor de 1e kans ontstaat maar daarna gaat Irene helemaal los.
In de 53e minuut wordt een goede voorzet van Tom van de Langenberg van dichtbij op de keeper geschoten door Owen van Lith.
Bart Bressers schiet een minuut later een afvallende bal binnen en brengt de stand op 3-1.
Vervolgens wordt een vrije trap goed genomen door Marc van Grinsven en word de bal mooi binnen gekopt door Leo Chielinski.
Even later volgt een mooie diepe bal van weer Leo Chielinski op A-junior Mats Davids die hem goed aanneemt en aflegd op Owen van Lith, die hem fraai binnentikt.
Daarna nog een mooie steekbal van Owen van Lith die ingeschoten wordt door Tom van de Langenberg. Even later brengt Bart Bressers na een voorzet van Paulo Figueiredo Barbosa de eindstand op 7-1.
Een zeer verdiende overminning voor de Irenemannen van trainer Mike vd Wal.

Trainer(s)/Leider(s) voor de JO19

- Trainer(s)/Leider(s) voor de JO17