Geen wedstrijdwijzigingen en afgelastingen.

Begeleidend schrijven jeugdteams:
Update 08-07-2017

Update 18-07-2017

Trainingsschema

Veldindeling Trainingen

Update 29-07-2017

Speeldagenkalender Senioren
Seizoen 2017-2018

Gemonde kleurt rood en wit. Fantastisch om te zien dat de kledinglijn van V.V. Irene zo goed ontvangen wordt. Ook bestellen? Klik hier voor het bestelformulier en hier voor de specifieke wasvoorschriften (bestelling, bij Hans Mornout, graag contant betalen).

Vrijdag 20 oktober 2017, Aanvang: 19.30 uur

Kaartavond, Rikken en Jokeren

Zaterdag 21 oktober 2017, Aanvang: 09.30 uur

Brouwerij Bezoek Schinnen (L)

Leden en vrijwilligers vanaf 18 jaar.

Donderdag 26 oktober 2017, Aanvang: 20.00 uur

Darten

Vrijdag 03 november 2017, Aanvang: 19.30 uur

Kaartavond, Rikken en Jokeren

Programma beker-wedstrijden jeugdteams:

Zie, www.voetbal.nl

De thuiswedstrijd van Irene tegen OVV ’67 begon met een een gevaarlijke kans voor Owen van Lith. Vlak daarna wordt er een schijnbaar correct doelpunt afgevlagd. Irene gaat door en krijgt meer kansen. Een vrije trap van Jorick de Vos zeilt maar net over.
Een paar minuten daarna komt OVV er gevaarlijk uit en daaruit volgt een 1 op 1 kans die goed wordt gepakt door keeper Patrick van Osch. Even later breekt Irene uit en volgt er een prachtige volley van weer Jorick de Vos die net over gaat.
Mats Davids geeft een paar minuten later een mooie steekbal vanaf het middenveld op Owen van Lith en die opent de score.

Even later volgt er een mooie voorzet die wordt gecontroleerd door Owen van Lith en die legt hem terug op Jorick de Vos die hem strak in de kruising schiet.
OVV krijgt een penalty na een overtreding van Irene in de 16. De penalty wordt benut wat de ruststand op 2-1 brengt.

De 2e helft begint rustig op gang te komen en het duurt even voor de 1e kans ontstaat maar daarna gaat Irene helemaal los.
In de 53e minuut wordt een goede voorzet van Tom van de Langenberg van dichtbij op de keeper geschoten door Owen van Lith.
Bart Bressers schiet een minuut later een afvallende bal binnen en brengt de stand op 3-1.
Vervolgens wordt een vrije trap goed genomen door Marc van Grinsven en word de bal mooi binnen gekopt door Leo Chielinski.
Even later volgt een mooie diepe bal van weer Leo Chielinski op A-junior Mats Davids die hem goed aanneemt en aflegd op Owen van Lith, die hem fraai binnentikt.
Daarna nog een mooie steekbal van Owen van Lith die ingeschoten wordt door Tom van de Langenberg. Even later brengt Bart Bressers na een voorzet van Paulo Figueiredo Barbosa de eindstand op 7-1.
Een zeer verdiende overminning voor de Irenemannen van trainer Mike vd Wal.

• Lokhoff
  • Xenox

In deze functie plan je de wedstrijden opnieuw in die afgelast zijn (het competitie programma van onze jeugd wordt door de KNVB ingepland). Ook plan je eventuele oefen-wedstrijden en toernooien in, in overleg met leiders. Daarnaast maak je deel uit van de jeugdcommissie waarin maandelijks overleg plaats vindt over onze jeugdafdeling.
Ben jij de ondersteuning die wij zoeken stuur dan een mailtje naar n.schellekens@vvirene.nl of neem contact op met Niels,
06-83597308.

- Trainer(s)/Leider(s) voor de JO17-1