De trainingen van vandaag(dinsdag 12 december) en morgen

Vrijdag 15 december 2017, Aanvang: 19.30 uur

Kaartavond, Rikken en Jokeren

Zaterdag 23 december 2017, Aanvang: 18.30 uur

Meierij Cup 2017 (V.V. Irene 1)

Locatie: Sporthal Theereheide      Sint-Michielsgestel

Woensdag 27 december 2017, Aanvang: 08.00 uur

Zaalvoetbal jeugd-teams

Locatie: Sporthal De Braken Boxtel

Donderdag 28 december 2017, Aanvang: 17.30 uur

Meierij Cup 2017 (DVG JO11-1 vs V.V. Irene JO11-1)

Locatie; Sporthal Theereheide      Sint-Michielsgestel

Donderdag 04 januari 2018, Aanvang: 20.00 uur

Nieuwjaarreceptie

Vrijdag 05 januari 2018, Aanvang: 19.30 uur

Kaartavond, Rikken en Jokeren

Programma beker-wedstrijden jeugdteams:

Zie, www.voetbal.nl

V.V. Irene 1 heeft op een klein en moeilijk bespeelbaar veld met 2-1 verloren van De Bocht'80.

Al vrij snel na de aftrap was te zien dat veel spelers bij Irene niet bij de les waren en slap aan de wedstrijd begonnen. Duels werden niet gewonnen, de afvallende bal was te vaak voor De Bocht en de linies sloten niet goed aan. Niet dat de Bocht veel uitgespeelde kansen kon creëren maar ze waren wel de bovenliggende partij.

De 1-0 viel in de 27e minuut uit een dood spelmoment. Een corner voor De Bocht werd kort genomen en de linksback kreeg alle tijd om een goede voorzet af te geven. Bij de tweede paal stonden twee spelers van De Bocht helemaal vrij waarvan er 1 simpel de 1-0 kon inkoppen.

De 2-0 viel uit een counter. Irene was in de aanval en stond met teveel man voor de bal. Een diepe bal door het midden werd door de verdediging niet goed weggewerkt waardoor de spits alleen op Patrick van Osch af kon. Hij wist hiermee wel raad en zo werd het in de 37e minuut 2-0 wat tevens ook de ruststand was.

Na rust begon Irene veel feller. Dit resulteerde al in de 47e minuut in een kans voor Owen van Lith die alleen voor de keeper kwam en rakelings naast schoot. Irene was nu de bovenliggende partij waarbij De Bosch af en toe gevaarlijk kon counteren. Er werd hard gestreden voor iedere bal maar echte kans leverde dat helaas niet op. In de 65e minuut was het Bart Bressers die zich knap vrij speelde en Owen op links aanspeelde. Tussen twee man wist hij zich vrij te spelen maar zijn schot werd goed door de keeper gered.

In de 81e minuut was het wederom Bart die goed alleen doorging en in het strafschop gebied de bal aan Owen liet die knap met links de 2-1 scoorde.

De laatste 10 minuten ging Irene nog voor de gelijkmaker. Lechu werd als extra wapen doorgeschoven naar de spits.

Uit een vrije trap van Marc van Grinsven wist hij op een prachtige manier de bal door te koppen maar de keeper van De Bocht had een dito redding waardoor de gelijkmaker uit bleef.

Volgende week is de thuiswedstrijd tegen DVVC,

aanvang 14.15 uur !

In deze functie plan je de wedstrijden opnieuw in die afgelast zijn (het competitie programma van onze jeugd wordt door de KNVB ingepland). Ook plan je eventuele oefen-wedstrijden en toernooien in, in overleg met leiders. Daarnaast maak je deel uit van de jeugdcommissie waarin maandelijks overleg plaats vindt over onze jeugdafdeling.
Ben jij de ondersteuning die wij zoeken stuur dan een mailtje naar n.schellekens@vvirene.nl of neem contact op met Niels,
06-83597308.

- Trainer(s)/Leider(s) voor de JO17-1