Update 25-06-2018

Update 18-08-2017 (oud)

Veldindeling Trainingen
Update 18-08-2017 (oud)

Klik hier voor beker- en oefenprogramma senioren 2018-2019.

Beker-wedstrijden; zie www.voetbal.nl

Irene moest afgelopen zondag naar Drunen voor de wedstrijd tegen Fc Drunen. Bij winst zou Irene definitief weg zijn van de onderste plaatsen in de stand. De wedstrijd begon 45 minuten later doordat de scheidsrechter, die verder een prima wedstrijd floot, te laat was.

Al vrij snel in de wedstrijd was duidelijk dat Fc Drunen maar één strijdplan had, op de counter of de lange bal op hun snelle spitsten. Het was dan ook Irene dat het spel moest maken en hierbij een aantal aardige kansen creëerde maar niet wist te benutten. Zoals dan zo vaak krijg je de doelpunten tegen waarbij gezegd moet worden dat Irene hierbij erg slap verdedigde. In de 28e minuut mocht de spits van Drunen vrij het strafschopgebied in lopen en wist hij met een simpele beweging zich vrij te spelen en in de verre hoek te scoren. In de 36e minuut mocht een middenvelder van Drunen vrij doorlopen en wist met een mooie lob Patrick te verschalken en in de 43e minuut kon de spits van Drunen een voorzet geheel vrijstaand inkoppen.

Na wat omzettingen in de rust stond Irene beter en was het nagenoeg de gehele tweede helft de betere ploeg waarbij het wederom enkele goede kansen wist te creëren maar niet wist te benutten. Alleen een penalty in de 86e minuut, na een overtreding op Mark van Grinsven, leverde een doelpunt op, Owen van Lith schoot deze binnen. Al met al een teleurstellende middag die Irene wederom geen punten opleverde.

Volgende week om 14.30 uur thuis tegen Gloria UC.

Trainer(s)/Leider(s) voor de JO19

- Trainer(s)/Leider(s) voor de JO17