Geen wedstrijdwijzigingen en afgelastingen.

Begeleidend schrijven jeugdteams:
Update 08-07-2017

Update 18-07-2017

Trainingsschema

Veldindeling Trainingen

Update 29-07-2017

Speeldagenkalender Senioren
Seizoen 2017-2018

Gemonde kleurt rood en wit. Fantastisch om te zien dat de kledinglijn van V.V. Irene zo goed ontvangen wordt. Ook bestellen? Klik hier voor het bestelformulier en hier voor de specifieke wasvoorschriften (bestelling, bij Hans Mornout, graag contant betalen).

Vrijdag 20 oktober 2017, Aanvang: 19.30 uur

Kaartavond, Rikken en Jokeren

Zaterdag 21 oktober 2017, Aanvang: 09.30 uur

Brouwerij Bezoek Schinnen (L)

Leden en vrijwilligers vanaf 18 jaar.

Donderdag 26 oktober 2017, Aanvang: 20.00 uur

Darten

Vrijdag 03 november 2017, Aanvang: 19.30 uur

Kaartavond, Rikken en Jokeren

Programma beker-wedstrijden jeugdteams:

Aanmelden

Aanmelden bij V.V. Irene kan door het aanmeldingsformulier (zie link onderaan dit artikel) in te vullen en in te leveren bij onze secretaris, Hans Mornout:

Hans Mornout
Boomstraat 17
5291 ND Gemonde

U kunt het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina vinden door op de link ''Aanmeldingsformulier V.V. Irene'' te klikken.

Let op:

• Nieuwe leden van 16 jaar en ouder dienen bij het aanmeldingsformulier een kopie van een identiteitsbewijs toe te voegen;
  • Beëindiging van het lidmaatschap gebeurt altijd door een schriftelijke of telefonische afmelding bij de secretaris;
  • Verhuizingen of andere mutaties worden schriftelijk (brief of e-mail) of telefonisch doorgeven aan de secretaris, zo kunnen wij ons ledenbestand actueel houden;
  • Wie lid wil worden van een andere vereniging dient een overschrijvingsformulier bij de secretaris van de andere vereniging op te halen en in te leveren bij onze secretaris. Als aan alle verplichtingen (o.a. op tijd betalen van contributie) is voldaan stemt onze vereniging doorgaans in met de overschrijving. Overschrijving wordt door de KNVB verleend:

- Tijdens het seizoen alleen als er een geldige reden voor is, zoals verhuizing naar een plaats, die meer dan 15 kilometer verder ligt.

- Voor een nieuw seizoen als het formulier tijdig bij de KNVB is, d.w.z. voor 31 mei.

Heb je nog vragen over het lidmaatschap of het aanmelden bij onze vereniging? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar Hans Mornout via 073-5513155

• Lokhoff
  • Xenox

In deze functie plan je de wedstrijden opnieuw in die afgelast zijn (het competitie programma van onze jeugd wordt door de KNVB ingepland). Ook plan je eventuele oefen-wedstrijden en toernooien in, in overleg met leiders. Daarnaast maak je deel uit van de jeugdcommissie waarin maandelijks overleg plaats vindt over onze jeugdafdeling.
Ben jij de ondersteuning die wij zoeken stuur dan een mailtje naar n.schellekens@vvirene.nl of neem contact op met Niels,
06-83597308.

- Trainer(s)/Leider(s) voor de JO17-1