De trainingen van vandaag(dinsdag 12 december) en morgen

Vrijdag 15 december 2017, Aanvang: 19.30 uur

Kaartavond, Rikken en Jokeren

Zaterdag 23 december 2017, Aanvang: 18.30 uur

Meierij Cup 2017 (V.V. Irene 1)

Locatie: Sporthal Theereheide      Sint-Michielsgestel

Woensdag 27 december 2017, Aanvang: 08.00 uur

Zaalvoetbal jeugd-teams

Locatie: Sporthal De Braken Boxtel

Donderdag 28 december 2017, Aanvang: 17.30 uur

Meierij Cup 2017 (DVG JO11-1 vs V.V. Irene JO11-1)

Locatie; Sporthal Theereheide      Sint-Michielsgestel

Donderdag 04 januari 2018, Aanvang: 20.00 uur

Nieuwjaarreceptie

Vrijdag 05 januari 2018, Aanvang: 19.30 uur

Kaartavond, Rikken en Jokeren

Programma beker-wedstrijden jeugdteams:

Beste jeugdspelers van Irene,

Evenals voorgaande jaren doet Irene ook in 2017 weer mee aan de Grote-Club-Actie. Daarom willen we ook dit jaar weer vragen of jullie willen helpen met het verkopen van de loten van deze Grote-Club-Actie.

Alle voorgaande jaren is het fantastisch gegaan, wij hopen dat het ook dit jaar weer een succes wordt, want zo kan er veel geld opgehaald worden dat ten goede komt aan de jeugd van Irene. Van dit geld worden bijvoorbeeld ballen gekocht en activiteiten georganiseerd.

Als iedereen zijn steentje bijdraagt kan deze actie een succes worden. Vraag daarom aan je ouders, opa/oma, andere familie, buren en kennissen of ze een lot willen kopen.

Ook dit jaar willen wij iedereen een kans geven om iets te verdienen. Voor elk lot dat je verkoopt krijg je 25 Eurocent. Dus als je bijvoorbeeld 8 loten verkoopt dan krijg

je 2 Euro.

Tevens hebben we per team een hoofdprijs voor de speler die van dat team de meeste loten verkoopt. En ook is er een nog grotere hoofdprijs voor degene die in totaal de meeste loten verkoopt.

Het is de bedoeling dat je vanaf zaterdag 16 september met de verkoopboekjes loten gaat verkopen (in het boekje staat vooraan precies vermeld hoe alles werkt).

Uiterlijk zaterdag 14 oktober heb je het verkoopboekje ingeleverd bij Christa van der Vorst, Gemondseweg 24A. Bij Christa kun je ook nieuwe verkoopboekjes ophalen als je eerste verkoopboekje vol is. Vraag aan je ouder/voogd om van tevoren per whatsapp / belletje of mail met Christa een tijd af te spreken wanneer je het verkoopboekje komt inleveren. Bij het inleveren van het verkoopboekje krijg je het aantal loten mee dat je verkocht hebt.

Vervolgens ga je de loten bezorgen bij de mensen, en moeten deze mensen de loten ook afrekenen. Uiterlijk zaterdag 11 november heb je het geld dan ingeleverd bij Christa. Ook hierbij het verzoek aan je ouder/voogd om van tevoren per whatsapp / belletje of mail met Christa een tijd af te spreken wanneer je het geld komt brengen.

Een lot kost dit jaar 3 Euro.

Voor verdere informatie kunnen jullie contact opnemen met Christa van der Vorst

Wij hopen dat iedereen ons wil helpen met de verkoop van de loten en wensen jullie hierbij veel succes.

Alvast bedankt !!!

Bestuur v.v. Irene

Klik hier voor "Wat is het superlot"

In deze functie plan je de wedstrijden opnieuw in die afgelast zijn (het competitie programma van onze jeugd wordt door de KNVB ingepland). Ook plan je eventuele oefen-wedstrijden en toernooien in, in overleg met leiders. Daarnaast maak je deel uit van de jeugdcommissie waarin maandelijks overleg plaats vindt over onze jeugdafdeling.
Ben jij de ondersteuning die wij zoeken stuur dan een mailtje naar n.schellekens@vvirene.nl of neem contact op met Niels,
06-83597308.

- Trainer(s)/Leider(s) voor de JO17-1