Wedstrijdwijzigingen, afgelastingen en mededelingen:

Update 08-09-2019 (NIEUW)

Update 15-07-2019 (NIEUW)

Update 08-09-2019 (NIEUW)

V.V. Irene 1, 5e Klasse E:
Update 06-08-2019

Rikken en Jokeren 2019-2020

Vrijdag 18 oktober 2019

Vrijdag 01 november 2019

Vrijdag 15 november 2019

Vrijdag 29 november 2019

13 december 2019

We zijn als Jeugdcommissie de afgelopen weken weer druk bezig geweest met de nieuwe indeling voor onze jeugdteams in het komende seizoen. Nu deze definitief is, zijn we ook op zoek gegaan naar voldoende leiders en trainers voor de verschillende teams. Over het algemeen is deze zoektocht goed geslaagd, maar toch hebben we nog een aantal dringende vacatures:

• Trainer(s)/Leider(s) voor de JO19-1, JO17-1, JO15-1, JO10 en JO9
  • Trainer(s)/Leider(s) voor de Kanjers

Indien deze vacatures niet ingevuld worden kunnen de JO19-1, JO17-1, JO15-1, JO10-1 en de JO9-1 maar één dag in de week trainen. Hopelijk kunnen we met jullie hulp ervoor zorgen dat het niet zover hoeft te komen.

Ervaring is geen pré, je zult door onze nieuwe technisch jeugdcoördinator Marc Habraken goed begeleid worden in het geven van de trainingen of het leiden van het team op zaterdag.

Ben of ken jij iemand die met een enthousiaste groep kinderen/jongeren aan de slag wil gaan om er een prachtig seizoen van te maken bij een bruisende vereniging?

Neem dan voor de vacatures bij de JO19-1, JO17-1, JO15-1, JO10 en de JO9-1 contact op met Marc Habraken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-54941799.

Voor de vacature bij onze enthousiaste kanjers kun je contact opnemen met Letty Tuinman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-53756780.

Competitie-indeling Seizoen 2019-2020:

Competitie-indeling Seizoen 2019-2020: