Update 12-06-2019 (NIEUW)

12:30 uur Prijsuitreiking

Sportpark DE LAAT

Beker-wedstrijden;

Beste jeugdspelers en ouders van jeugdspelers

Onderstaand de (concept) indeling per 12 juni 2019

Deze indeling is gemaakt na inventarisatie van alle opmerkingen van ouders en leden. We hebben getracht om zo veel als mogelijk met alle opmerkingen rekening te houden. We zitten echter nog met één uitdaging met betrekking tot de JO13 en JO12. Door het stoppen van één lid bij de JO 12 is dit team met 8 spelers komen te staan en dat is te weinig. De JO 13 heeft 15 man en dat is ruim voldoende. We hebben naar een aantal alternatieven gekeken om het tekort aan spelers bij de JO12 op te lossen (opdelen van het team, spelers van 'onder doorschuiven') maar vinden dit als jeugdcommissie geen goede oplossing. We willen dan ook twee spelers van de JO 13 vragen om naar de JO12 te gaan zodat er een evenwichtigere verdeling komt. Voorkeur hebben spelers van de JO13 geboren in 2008 maar 2007 kan ook. Om dit goed te kunnen besluiten nodigen we graag alle ouders van de JO 13 uit om dit met ons te bespreken en wel op maandag 17 juni om 20.00 uur in de kantine op ons sportpark. De JC hoopt op een goede opkomst en een constructieve bijdrage in het belang van de vereniging.

Met vriendelijke groet, namens de jeugdcommissie