Wedstrijdwijzigingen, afgelastingen en mededelingen:

Update 08-09-2019 (NIEUW)

Update 15-07-2019 (NIEUW)

Update 08-09-2019 (NIEUW)

V.V. Irene 1, 5e Klasse E:
Update 06-08-2019

Rikken en Jokeren 2019-2020

Vrijdag 31 januari 2020

Vrijdag 14 februari 2020

Pubquiz JO13, MO15 en JO15

Zaterdag 15 februari 2020

Rikken en Jokeren 2019-2020

Vrijdag 28 februari 2020

Vrijdag 13 maart 2020

Vanaf augustus 2019 richt VV Irene zich nog meer op gezondheid. We geven kinderen het goede voorbeeld als zij bij ons sporten. Dit betekent dat we ons sportterrein rookvrij maken.

Waarom op weg naar rookvrij?

Zien roken, doet roken. Als kinderen anderen zien roken lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken zoals andere sporters, trainers en ouders. Daarnaast is meeroken zowel binnen als buiten schadelijk, met name voor kinderen. Ook in de buitenlucht kunnen kinderen in aanraking komen met tabaksrook. Door een rookvrij sportterrein voorkomen we dit. Kijk op www.rookvrijegeneratie.nl/sport voor meer informatie.

Wat verandert er?

Vanaf augustus 2019 zijn wij grotendeels rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers!

De kantine was al rookvrij. Nu wordt ook alles binnen de hekken rookvrij. Binnen de hekken is ‘het gras’ en de kleedruimten. Dit is misschien even wennen. Help elkaar dan ook er aan te denken dat we als VV Irene onze jeugd willen beschermen en hen een gezond voorbeeld willen geven!

Rookvrije Generatie

De beweging ‘op weg naar een Rookvrije Generatie’ werkt toe naar een samenleving waarin we opgroeiende kinderen beschermen tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken. Iedere week raken honderden kinderen in ons land verslaafd aan roken. Ieder kind is er één teveel. We streven ernaar dat kinderen niet meer in de verleiding komen om te gaan roken. Daarvoor is het nodig dat we samen het goede voorbeeld geven en de omgevingen waar kinderen veel komen rookvrij maken. De sportomgeving is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. Daarom draagt een rookvrij sportterrein bij aan het realiseren van de Rookvrije Generatie.

We hopen dat je, net als VV Irene, je sterk maakt voor een gezonde omgeving voor onze jeugdspelers en jonge bezoekers. Help ons mee om mensen aan te spreken en herinner ze aan de nieuwe afspraken. Voor vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via Cissy Jansen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Bestuur VV Irene

Voor het aanmelden van bestuurs-,commissie- trainer- of leidersfunctie kunt u zich melden bij:

06-54941799  m.habraken@vvirene.nl

Koen van Esch