Wedstrijdwijzigingen, afgelastingen en mededelingen:

DOELGEBIEDEN NIET GEBRUIKEN TIJDENS TRANINGEN !

Update 21-08-2019 (NIEUW)

Update 15-07-2019 (NIEUW)

Update 21-08-2019 (NIEUW)

V.V. Irene 1, 5e Klasse E:
Update 06-08-2019

Vrijwilligers en sponsoravond

Vrijdag 20 september 2019

Profielloop 2019

Zondag 22 september 2019

10:30 uur Kidsrun

11:15 uur Hardlopen

11:30 uur Wandelen

12:30 uur Prijsuitreiking

Sportpark DE LAAT

Donderdag 10 oktober 2019

Rikken en Jokeren 2019-2020

Vrijdag 04 oktober 2019

Vrijdag 18 oktober 2019

Vrijdag 01 november 2019

Vrijdag 15 november 2019

Vrijdag 29 november 2019

13 december 2019

Vanaf augustus 2019 richt VV Irene zich nog meer op gezondheid. We geven kinderen het goede voorbeeld als zij bij ons sporten. Dit betekent dat we ons sportterrein rookvrij maken.

Waarom op weg naar rookvrij?

Zien roken, doet roken. Als kinderen anderen zien roken lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken zoals andere sporters, trainers en ouders. Daarnaast is meeroken zowel binnen als buiten schadelijk, met name voor kinderen. Ook in de buitenlucht kunnen kinderen in aanraking komen met tabaksrook. Door een rookvrij sportterrein voorkomen we dit. Kijk op www.rookvrijegeneratie.nl/sport voor meer informatie.

Wat verandert er?

Vanaf augustus 2019 zijn wij grotendeels rookvrij. Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers!

De kantine was al rookvrij. Nu wordt ook alles binnen de hekken rookvrij. Binnen de hekken is ‘het gras’ en de kleedruimten. Dit is misschien even wennen. Help elkaar dan ook er aan te denken dat we als VV Irene onze jeugd willen beschermen en hen een gezond voorbeeld willen geven!

Rookvrije Generatie

De beweging ‘op weg naar een Rookvrije Generatie’ werkt toe naar een samenleving waarin we opgroeiende kinderen beschermen tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken. Iedere week raken honderden kinderen in ons land verslaafd aan roken. Ieder kind is er één teveel. We streven ernaar dat kinderen niet meer in de verleiding komen om te gaan roken. Daarvoor is het nodig dat we samen het goede voorbeeld geven en de omgevingen waar kinderen veel komen rookvrij maken. De sportomgeving is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen. Daarom draagt een rookvrij sportterrein bij aan het realiseren van de Rookvrije Generatie.

We hopen dat je, net als VV Irene, je sterk maakt voor een gezonde omgeving voor onze jeugdspelers en jonge bezoekers. Help ons mee om mensen aan te spreken en herinner ze aan de nieuwe afspraken. Voor vragen en opmerkingen zijn wij bereikbaar via Cissy Jansen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Bestuur VV Irene