Wedstrijdwijzigingen, afgelastingen en mededelingen:

Update 08-09-2019 (NIEUW)

Update 15-07-2019 (NIEUW)

Update 08-09-2019 (NIEUW)

V.V. Irene 1, 5e Klasse E:
Update 06-08-2019

Rikken en Jokeren 2019-2020

Vrijdag 18 oktober 2019

Vrijdag 01 november 2019

Vrijdag 15 november 2019

Vrijdag 29 november 2019

13 december 2019

Irene speelde vandaag, op kermis zondag, tegen Fiducia een goede wedstrijd. Helaas werd de wedstrijd in goed onderling overleg na één helft gestaakt omdat het veld door de hevige regenval onbespeelbaar was geworden.

Irene ging fel van start en liet zien dat het vandaag de drie punten in eigen huis wilde houden. In nieuwe tenues werd direct met goed combinatievoetbal de aanval gezocht. Irene creëerde hierbij vele kansen maar was in de afronding net iets te gehaast en slordig waardoor slecht één keer het net werd gevonden. Owen van Lith wist na ongeveer 25 minuten spelen uit een scrimmage te scoren.

Hierna kregen Levi van Rooij en Bart Bressers nog goede kansen maar wisten deze helaas niet te benutten. Het werd ook duidelijk dat het veld steeds moeilijker bespeelbaar was. Na 45 minuten besloot de scheidsrechter dan ook in overleg met de beide trainers om de wedstrijd te staken. Wanneer deze wedstrijd nog wordt uitgespeeld is nog niet bekend. Volgende week speelt Irene de uitwedstrijd tegen het nog ongeslagen Elsendorp.

Onderstaan de teamfoto met nieuwe tenues voorafgaand aan de wedstrijd tegen Fiducia.

PHOTO 2019 10 06 13 41 28 v.v. Irene 1

Competitie-indeling Seizoen 2019-2020: