Wedstrijdwijzigingen, afgelastingen en mededelingen:

Update 08-09-2019 (NIEUW)

Update 15-07-2019 (NIEUW)

Update 08-09-2019 (NIEUW)

V.V. Irene 1, 5e Klasse E:
Update 06-08-2019

Rikken en Jokeren 2019-2020

Vrijdag 29 november 2019

Vrijdag 13 december 2019

Vrijdag 3 januari 2020

Vrijdag 17 januari 2020

Vrijdag 31 januari 2020

Vrijdag 14 februari 2020

Vrijdag 28 februari 2020

Vrijdag 13 maart 2020

Irene was er op gebrand om vandaag de 3 punten te pakken tegen Boerdonk. Echter het stond na 3 minuten al met 1-0 achter na een klutsbal op het middenveld waarna de spit van Boerdonk geheel vrij op keeper Roy Versantvoort kon en makkelijk de 0-1 scoorde.

Hierna liep Irene de hele eerste helft meer tegen zichzelf te voetballen en Boerdonk wist hiervan goed te profiteren. Ze waren feller en slimmer in de duels en wisten op die manier nog twee keer te scoren. Eén keer vanuit de omschakeling waarbij een diepe bal de linksbuiten bereikte , die vervolgens makkelijk Thijn van Vreede uitspeelde en zijn voorzet kon door de spit ongehinderd worden binnen getikt. De derde goal van Boerdonk viel vlak voor rust. Een vrije trap werd door Roy Versantvoort los gelaten en alleen Boerdonk was attent op de terugkomende bal en hieruit te scoren.

In de tweede helft zette Irene de eerste 10 minuten nog stevig aan maar wist geen echte kansen te creëren. Boerdonk deed dit wel vanuit de omschakeling en scoorde een identieke goal als hun tweede waarmee de stand op 0-4 kwam. Irene bleef vechten en had hierbij de pech dat de scheidsrechter de vele en soms gemene overtredingen van Boerdonk niet bestrafte. Irene kwam nog op 2-4 door doelpunten van Thomas Vorstenbosch, een kopbal uit een corner en door Owen van Lith die een penalty benutte na een op hem zelf gemaakte overtreding.

Deze wedstrijd maar snel vergeten en volgende week naar Odilliapeel, aanvang 14.30 uur.

Competitie-indeling Seizoen 2019-2020:

Competitie-indeling Seizoen 2019-2020: