Wedstrijdwijzigingen, afgelastingen en medelingen.

Jaarmarkt 2020

Maandag 1 juni 2020

AFGELAST !!!

Gemonde centrum

Jeugdkamp 2020

Vrijdag 3 juli 2020

Zaterdag 4 juli 2020

Zondag 5 juli 2020

Ferme de Jean Heeze

Na winstpartijen op Fiducia en Nederwetten moest Irene op deze koude winterdag op bezoek bij MVC uit De Mortel. De vraag was of Irene na het stroeve begin van de competitie de goede reeks kon voortzetten.

Het begin was veelbelovend. Al in de 4e minuut was er een prima steekpass van Bryan Hellings die Owen van Lith alleen voor de keeper zette. Deze rondde vervolgens koeltjes af.

Irene verslapte niet, bleef er veel energie in stoppen en behield de controle over de wedstrijd. Er werd druk gezet waar nodig, gevoetbald wanneer het kon en de rust bewaard op de cruciale momenten. Dit leverde nog wat kleine kansen op voor Irene maar gescoord werd er in de eerste helft niet meer.

De tweede helft ging op dezelfde voet verder met Irene dus als bovenliggende partij. In de 55ste minuut kwam Levi van Rooy de moegestreden Stan Versantvoort vervangen.

5 Minuten later stond de 0-2 op het scorebord. Gijs Voets stuurde met een goede diepe bal de op snelheid liggende Levi van Rooy weg die met zijn eerste balcontact de bal achter de keeper van MVC schoof.

Met routinier Stijn Memelink en Jelmer Habraken als verse krachten werden er met prima voetbal nog enkele grote kansen gecreƫerd maar helaas werden deze niet benut. In de 80ste minuut kwam MVC op 1-2 door een tegentreffen die eigenlijk uit de lucht kwam vallen. In de resterende minuten werd er door degelijk optreden van de verdediging van Irene niets meer weggegeven en kwam Irene niet meer in de problemen.

Al met al een volwassen optreden van dit jeugdig Irene.

Zondag 8 december speelt Irene thuis tegen RKVV Keldonk 1, aanvang 14.00 uur. De kantine van Irene zal worden omgetoverd tot een Ierse pub met live muziek.

Poster Irish Pub

Voor het aanmelden van bestuurs-,commissie- trainer- of leidersfunctie kunt u zich melden bij:

06-54941799  m.habraken@vvirene.nl

Koen van Esch