Wedstrijdwijzigingen, afgelastingen en medelingen.

Jaarmarkt 2020

Maandag 1 juni 2020

AFGELAST !!!

Gemonde centrum

Jeugdkamp 2020

Vrijdag 3 juli 2020

Zaterdag 4 juli 2020

Zondag 5 juli 2020

Ferme de Jean Heeze

Beste jeugdvoetballers van Irene,

Van vrijdag 3 juli tot en met zondag 5 juli vindt ons jaarlijkse jeugdkamp weer plaats. Vanaf dit jaar mogen ook spelers van de JO-15 en MO-15 mee!!

Het jeugdkamp zal dit jaar plaats vinden in Heeze, waar we 3 dagen te gast zijn bij Groepsaccommodatie Ferme de Jean.

Ook dit jaar belooft het Jeugdkamp van v.v. Irene weer leuk en spannend te zijn. We doen weer erg ons best om de jeugdkampen van de afgelopen jaren te overtreffen. Dit jaar hebben we nog leukere en gave spelletjes en raadsels die jij gaat proberen te winnen en op te lossen. En wat gaan we nog meer doen….?

Natuurlijk zóóóó laat mogelijk gaan slapen, voetballen, een avondspel, kussengevecht, genoeg tijd om samen met al je vrienden en vriendinnen te spelen en nog veel meer leuke dingen…

Dit wil je toch zeker niet missen?

Ben jij 5 jaar of ouder en voetbal je bij de JO-15, MO-15 of lager, dan kun je je aanmelden!

Het jeugdkamp begint vrijdag om 19:00 uur en jullie ouders zijn op zondag weer van harte welkom bij de prijsuitreiking vanaf +/- 13:00 uur. Evenals de voorgaande jaren, verwachten we weer een groot aantal aanmeldingen. Graag zouden we snel willen weten hoeveel kinderen er meegaan, zodat we hier in de voorbereiding (waar we al druk mee bezig zijn) rekening mee kunnen houden. Laat s.v.p. ook even weten als je niet mee gaat.

De kosten voor het jeugdkamp bedragen € 40,- per kind. Dit bedrag kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL31 RABO 0116 2019 08 ten name van v.v. Irene (let op: dit is een anders nummer als voorgaande jaren) onder vermelding van : “jeugdkamp 2020 + naam deelnemer”.

Graag aanmelden via de mail, en wel op het volgende mail-adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   Eventueel kun je ook aanmelden via onderstaande antwoordstrook. Dan graag zo snel mogelijk inleveren bij Anita van Thiel (Lariestraat 18).

Graag snel aanmelden, maar uiterlijk voor 1 maart 2020.

Voor eventuele vragen: bel of mail even naar Anita van Thiel (06-51799741 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Met vriendelijke sportgroeten,

Jeugdkampcommissie v.v. Irene

Bijlagen: Inschrijfformulier Jeugdkamp 2020

Voor het aanmelden van bestuurs-,commissie- trainer- of leidersfunctie kunt u zich melden bij:

06-54941799  m.habraken@vvirene.nl

Koen van Esch