31 maart 2020

Update 08-09-2019 (NIEUW)

Update 15-07-2019 (NIEUW)

Update 08-09-2019 (NIEUW)

V.V. Irene 1, 5e Klasse E:
Update 06-08-2019

Koningsdag 6 tegen 6 voetbaltoernooi 2020

Maandag 27 april 2020

AFGELAST !!!

Sportpark v.v. Irene

Jaarmarkt 2020

Maandag 1 juni 2020

AFGELAST !!!

Gemonde centrum

Jeugdkamp 2020

Vrijdag 3 juli 2020

Zaterdag 4 juli 2020

Zondag 5 juli 2020

Ferme de Jean Heeze

Op een zeer windering Sportpark de Laat mocht Irene zondag 16 februari 2020 aantreden tegen Fc Uden. In de uitwedstrijd werd na een 3-0 achterstand nog verdienstelijk met 3-3 gelijk gespeeld.

Nadat de scheidsrechter het veld had goedgekeurd kon er om 14.30 uur worden afgetrapt. Het was door de harde wind en het glibberige veld moeilijk voetballen. Het eerste kwartier waren er dan ook voor beide teams weinig kansen te noteren. Fc Uden was iets dreigender en dan met name via hun sterke spits Murawski.

Dit resulteerde in de 17e minuut uit het niets in de 0-1. Een bal in de 16 meter werd door de Irene mannen slecht verdedigd waardoor Murawski vrij simpel kon scoren. Hierna bleef het spelbeeld hetzelfde maar kwam er wel meer beleving bij Irene. Toch was het in de 35e minuut 0-2. De mee opgekomen rechtsback mocht van 16 meter schieten waarbij zijn schot werd gekraakt door Levi van Rooij, en via de paal weer het veld in kwam. Een alerte speler van Fc Uden kon de terugkomende bal vrij simpel binnen schieten.

Toch deed Irene voor rust nog iets terug. Bij een goede aanval wist Irene Levi van Rooij diep te sturen die met zijn snelheid de verdediging het nakijken gaf. Zijn schot werd nog goed gestopt door de keeper van Fc Uden maar de meegelopen Owen van Lith in de rebound makkelijk te scoren.

Na rust ging Irene fel van start maar had het wat meer last van de tegenwind. Irene won meer duels en wist met goed voetbal haar voorwaartsen meer te bereiken. Dit leidde in de 62e minuut tot de gelijkmaker. Het was dit keer een diepe bal op Owen van Lith die de ver uitgekomen keeper simpel omspeelde en van 20 meter in het lege doel scoorde.

Vanaf dit moment kon de wedstrijd nog alle kanten op. De irritatie bij Fc Uden nam wat toe (2 x geel) en Irene had het geloof in meer dan een gelijk spel. Het kreeg echter in de 75e minuut de deksel op de neus. Een goede diepe cross bal werd door de rechtsbuiten van Fc Uden goed aangenomen en keihard diagonaal ingeschoten. Irene kwam dit , ondanks veel inzet, niet meer te boven waardoor het de punten aan Fc Uden moest laten. Vermeldenswaardig is nog wel dat Jayden van Vliet, speler van de JO-17 tien minuten voor tijd een meer dan verdienstelijk debuut maakte in het eerst van Irene.

Op 1 maart speelt Irene de uitwedstrijd tegen Boerdonk, aanvang 14.30 uur.

Voor het aanmelden van bestuurs-,commissie- trainer- of leidersfunctie kunt u zich melden bij:

06-54941799  m.habraken@vvirene.nl

Koen van Esch