Wedstrijdwijzigingen en afgelastingen

Wedstrijdwijzigingen en afgelastingen.

Indeling en trainingsschema

Indeling jeugdteams 20-21
Update 15-07-2020 (NIEUW)

Indeling senioren 20-21

Update 16-6-2020 (NIEUW)

Overzicht trainingsdagen en -tijden 20-21

Update 17-08-2020 (NIEUW)

Sponsors / Adverteerders

  • Bakkerij van Vreede
  • Vogels Avontuurlijk spelen
  • Gaakeer 1
  • Caravanstalling
  • Stukbouw
  • Kloosterzicht
  • Robert Verhagen
  • Michiel de Bakker
  • Sport2000
  • SB Trans
  • van Dongen IT
  • Geerts Adviesgroep 1
  • Coen van Buuren
  • Bartje pomp
  • Lambertje
  • Vogels groen
  • De Schuif
  • Toelen & Partners
  • De Wit
  • Bouwbedrijf Jeroen Schuurmans

Webshop kledinglijn V.V. Irene

Sport2000 Brabant Sport 1

 

Toernooien, beker- en oefenwedstrijden

V.V. Irene op Twitter

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in deze privacyverklaring voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Vv Irene verwerkt persoonsgegevens over u welke u zelf aan ons heeft verstrekt voor uw aanmelding lidmaatschap. Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken via Sportlink:

-E-mailadres
-Telefoonnummer
-Adresgegevens
-Geboorteplaats
-Geboortedatum
-Geslacht
-Voor- en achternaam

- Bankgegevens

Waarom wij deze gegevens nodig hebben
V.V. Irene verwerkt uw persoonsgegevens, voor de volgende doelen:

-Het registreren en vastleggen van uw lidmaatschap
-Het afhandelen van uw betaling
-U te kunnen bellen indien dit nodig is
-U te informeren over eventuele wijzigingen in programma of planning
-Om eventueel de door u bestelde goederen bij u af te leveren.
-de verwerking is noodzakelijk vanwege een gerechtvaardigd belang van vereniging of van een derde partij (voorbeeld: het versturen van nieuwsbrieven of het bijhouden van elftallijsten)

Foto’s
De vereniging maakt regelmatig foto’s van clubactiviteiten en wedstrijdfoto’s. Deze worden geplaatst op de website en in de regionale kranten cq dagbladen. Deze worden slechts gebruikt vanuit nieuwswaarde en/of promotionele ondersteuning en uitstraling. Ook wordt uw pasfoto gebruikt bij het invullen en controleren van het wedstrijdformulier.

Cookies
V.V. Irene gebruikt geen cookies.

Hoe lang we gegevens bewaren
V.V. Irene zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

V.V. Irene zal bij opzegging uw persoons- en adresgegevens bewaren in een zogenaamd slapend bestand in Sportlink om eventueel te kunnen gebruiken bij een reünie of jubileumviering

Delen met anderen
V.V. Irene zal de door u verstrekte gegevens enkel aan de landelijke voetbalbond. KNVB, verstrekken voor uw lidmaatschap aan deze bond.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om V.V. Irene een verzoek te doen tot inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering of afscherming van uw persoonsgegevens. Na ontvangst van uw verzoek ontvangt u binnen vier weken een overzicht van uw persoonsgegevens. Indien daaruit onjuistheden blijken kunt u verzoeken uw gegevens aan te passen, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen. Vragen over deze privacyverklaring of een verzoek tot inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering of afscherming van uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde per e-mail richten aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door direct contact op te nemen met een bestuurslid. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen.

Beveiliging persoonsgegevens
Wij treffen passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Minderjarigen
Wij hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over leden die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker of lid ouder dan 16 is. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

Links naar andere websites
De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de website van V.V. Irene. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. Wij raden u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

De social media knoppen op deze website zijn opgenomen om pagina’s te kunnen delen via Facebook. Indien u op deze knoppen klikt worden de persoonsgegevens verwerkt door het desbetreffende social media netwerk. Lees de privacyverklaring van Facebook en Twitter om te zien hoe zij met uw persoonsgegevens omgaan.

Wijziging van het privacy beleid
V.V. Irene past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de website zal steeds de meest recente versie van ons privacyverklaring worden opgenomen. V.V. Irene raadt u dan ook aan de privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal V.V. Irene er alles aan doen u per e-mail en via de websites te informeren.

Klacht over de verwerking van uw persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoofdsponsors

  • Assurantiekantoor Klomp
  • Sport2000
  • Bouwbedrijf Jeroen Schuurmans
  • Vogels Avontuurlijk spelen
  • Geerts adviesbureau
  • Vogels
  • Tankstation Schellekens

Vacatures

Voor het aanmelden van bestuurs-,commissie- trainer- of leidersfunctie kunt u zich melden bij:

Marc Habraken

06-54941799  m.habraken@vvirene.nl

Koen van Esch

06-15355379  k.vanesch@vvirene.nl

 

Programma senioren

Competitie-indeling Seizoen 2020-2021:

www.voetbal.nl

 

 

Programma jeugd

Competitie-indeling Seizoen 2020-2021:

www.voetbal.nl

 

V.V. Irene op Facebook

Inschrijven Nieuwsbrief