Wedstrijdwijzigingen, afgelastingen en mededelingen:

Update 08-09-2019 (NIEUW)

Update 15-07-2019 (NIEUW)

Update 08-09-2019 (NIEUW)

V.V. Irene 1, 5e Klasse E:
Update 06-08-2019

Vrijwilligers en sponsoravond

Vrijdag 20 september 2019

Profielloop 2019

Zondag 22 september 2019

10:30 uur Kidsrun

11:15 uur Hardlopen

11:30 uur Wandelen

12:30 uur Prijsuitreiking

Sportpark DE LAAT

Donderdag 10 oktober 2019

Rikken en Jokeren 2019-2020

Vrijdag 04 oktober 2019

Vrijdag 18 oktober 2019

Vrijdag 01 november 2019

Vrijdag 15 november 2019

Vrijdag 29 november 2019

13 december 2019

Aanmelden

Aanmelden bij V.V. Irene kan door het aanmeldingsformulier (zie link onderaan dit artikel) in te vullen en in te leveren bij onze secretaris, Hans Mornout:

Hans Mornout
Julianastraat 3
5482 AK SCHIJNDEL

U kunt het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina vinden door op de link ''Aanmeldingsformulier V.V. Irene'' te klikken.

Let op:

• Nieuwe leden van 16 jaar en ouder dienen bij het aanmeldingsformulier een kopie van een identiteitsbewijs toe te voegen;
  • BeĆ«indiging van het lidmaatschap gebeurt altijd door een schriftelijke of telefonische afmelding bij de secretaris;
  • Verhuizingen of andere mutaties worden schriftelijk (brief of e-mail) of telefonisch doorgeven aan de secretaris, zo kunnen wij ons ledenbestand actueel houden;
  • Wie lid wil worden van een andere vereniging dient een overschrijvingsformulier bij de secretaris van de andere vereniging op te halen en in te leveren bij onze secretaris. Als aan alle verplichtingen (o.a. op tijd betalen van contributie) is voldaan stemt onze vereniging doorgaans in met de overschrijving. Overschrijving wordt door de KNVB verleend:

- Tijdens het seizoen alleen als er een geldige reden voor is, zoals verhuizing naar een plaats, die meer dan 15 kilometer verder ligt.

- Voor een nieuw seizoen als het formulier tijdig bij de KNVB is, d.w.z. voor 31 mei.

Heb je nog vragen over het lidmaatschap of het aanmelden bij onze vereniging? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar Hans Mornout via 06-53 95 96 22

Competitie-indeling Seizoen 2019-2020:

Competitie-indeling Seizoen 2019-2020: