Wedstrijdwijzigingen en afgelastingen.

Webshop kledinglijn V.V. Irene

Sport2000 Brabant Sport 1

Aanmelden

Aanmelden bij V.V. Irene kan door het aanmeldingsformulier (zie link onderaan dit artikel) in te vullen en in te leveren bij onze secretaris, Hans Mornout:

Hans Mornout
Julianastraat 3
5482 AK SCHIJNDEL

U kunt het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina vinden door op de link ''Aanmeldingsformulier V.V. Irene'' te klikken.

Let op:

• Nieuwe leden van 16 jaar en ouder dienen bij het aanmeldingsformulier een kopie van een identiteitsbewijs toe te voegen;
  • BeĆ«indiging van het lidmaatschap gebeurt altijd door een schriftelijke of telefonische afmelding bij de secretaris;
  • Verhuizingen of andere mutaties worden schriftelijk (brief of e-mail) of telefonisch doorgeven aan de secretaris, zo kunnen wij ons ledenbestand actueel houden;
  • Wie lid wil worden van een andere vereniging dient een overschrijvingsformulier bij de secretaris van de andere vereniging op te halen en in te leveren bij onze secretaris. Als aan alle verplichtingen (o.a. op tijd betalen van contributie) is voldaan stemt onze vereniging doorgaans in met de overschrijving. Overschrijving wordt door de KNVB verleend:

- Tijdens het seizoen alleen als er een geldige reden voor is, zoals verhuizing naar een plaats, die meer dan 15 kilometer verder ligt.

- Voor een nieuw seizoen als het formulier tijdig bij de KNVB is, d.w.z. voor 31 mei.

Heb je nog vragen over het lidmaatschap of het aanmelden bij onze vereniging? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar Hans Mornout via 06-53 95 96 22

• Sport2000

V.V. Irene is voor het seizoen 2022-2023 op zoek naar:

Kantinehulp (25+)

Bestuurskamerdienst

Voor het aanmelden van bestuurs-,commissie- trainer- of leidersfunctie kunt u zich melden bij:

06-54941799  m.habraken@vvirene.nl

Max van Kaathoven

Beker- en Competitie-indeling Seizoen 2022-2023:

Beker- en Competitie-indeling Seizoen 2022-2023: